Bemutatkozás

A magyarországi Well Done Kft. egy nagy tapasztalatokkal és múlttal rendelkező vállalat, amely háztartási tisztítószereket és segédanyagokat gyárt otthona tisztán tartásához. A gyárat 1996-ban alapították Komárom városában, a világszerte működő Well Done tisztítószer vállalat tudására és tapasztalatára alapozva.

 

A vállalat alapítása azon az elgondoláson alapult, hogy a vásárlók igényeit tiszteletben tartva csak az igazán jó termékeknek van joga megjelenni a polcokon, ezért a Well Done Kft. kizárólag olyan termékeket gyárt és értékesít, amelyek eleget tesznek ennek a követelménynek.

 

Vállalatunk hűséges vevőinek sokasága tudja, hogy termékeink kiváló minőségűek, a Well Done logó garanciaként szolgál egy megbízható, nagy tapasztalatokkal rendelkező vállalat kitűnő termékeire mind Magyarországon, mind számos helyen világszerte.

 

Vállalatunk úgy állapítja meg termékei árát, hogy bárki számára elérhetőek legyenek, így vásárlóink tudják, hogy a Well Done termékek elfogadható és versenyképes árakon megvásárolható jó ár-érték arányú, kiváló hatékonyságú termékek. Egyszóval a tudatos vásárló terméke, aki nem csak az árat tartja fontosnak, de azt is, hogy egységnyi árért milyen minőségű terméket kap.

 

Termékeink 2 fő szegmensben jelennek meg a tisztítószerpiacon. Kiskereskedelmi termékeink megtalálhatóak számos Magyarországon közismert kereskedelmi láncban; gastro ill. nagy kiszerelésű termékeinket pedig vendéglátóhelyek, intézmények vásárolják disztribútorainkon keresztül. Termékeink jó hírneve és minősége vonzza a környező országok kereskedőit is Szlovákiában, Romániában, Csehországban,Szerbiában,Ukrajnában,Horvátországban, Ausztriában, Németországban, Hollandiában, USA, Angliába és más országokban.

 

Vállalatunk úgy gondolja, az igazán jó tisztítószer olyan, amely tisztító hatását kézi súrolás nélkül fejti ki. Ezért a Well Done termékek koncentrált, nagy hatásfokú termékek, így a takarító munka nagy részét elvégzik az emberi kéz helyett.

 

 

Ezúton invitáljuk Önt, hogy használja vállalatunk termékeit. Bízunk benne, hogy a Well Done termékek első használata után Ön is hűséges és elégedett vásárlóink közé fog tartozni.

 

ÚJDONSÁGOK

2018.06.28.

Friss katalógus

Tekintse meg új katalógusunkat! A katalógust PDF formátumban le is töltheti a képre kattintva.
.

Tovább

2016.06.22.

SENSE

SENSE termékcsaládunk tovább bővült!

Tovább

2016.06.09.

Superbrands 2016

A WELL DONE márka 2016-ban 3x-os Superbrands díjas.

Tovább

2016.02.29.

Fresh & Sensitive Mosógél színes ruhákhoz

Színes ruhák mosásához két új típusú mosógélt ajánlunk: FRESH & SENSITIVE!

Tovább

2015.10.16.

Softnair PREMIUM Öblítők

Premium minőségű, erősen koncentrált Soft'n'air öblítők!

Tovább


Korábbi hírek