Parteneri

Această pagină va fi disponibilă în curând, vă rugăm să reveniţi mai târziu.

ŞTIRI

2014.04.30.

Nou!!!Tablete pentru maşina de spălat vase

îndepărtează murdăria încăpățânată şi uscată de pe vase, asigurându-le o curăţenie şi o strălucire perfectă. Folosind tabletele, vasele şi paharele dvs. vor fi curate, strălucitoare şi fără pete. Tableta va efectua procesul de spălare şi fără prespălare.

Mai departe

2014.01.15.

Silicon protector

Formează un strat protector pentru a respinge praful , grăsimile , murdăria . Potrivit pentru ȋngrijirea şi curăţirea geamurilor , oglinzilor , mobilierului , cauciucurilor, caroseriei auto!

Mai departe

2014.01.10.

Detergent universal cu oţet

Detergentul universal cu oţet poate fi utilizat în mod eficient în întreaga casă. Îndepărtează depunerile de calcar, petele de apă, depunerile de săpun și mirosurile neplăcute!

Mai departe

18/06/2012

Noul catalog

Vizualizaţi noul nostru catalog! Puteţi descărca catalogul în format PDF apăsând pe imagine.
.

Mai departe

2013.04.30.

Nou!!!Sense Odorizant de cameră şi odorizant pentru ţesături

Vizualizaţi în Datorită componentelor specifice obținem prospețime imediată ȋn camere şi de asemenea pulverizând pe ţesături asigurăm o parfumare de lungă durată. Cu efectul de neutralizare al mirosurilor, parfumează în condiții de siguranță și eficienţă astfel recâștigăm atmosfera placută ȋn casă. Se poate folosi ȋmpotriva mirosurilor de tutun, de animale de companie , de fum, de gunoi şi la alte mirosuri organice, precum si pentru reȋmprospătarea tapițeriilor şi a covoarelor.

Mai departe


ŞTIRI ANTERIOARE