Predstavitev

Madžarsko podjetje Well Done Kft. (Well Done d.o.o.) je podjetje z bogatimi izkušnjami in dolgo tradicijo, ki proizvaja gospodinjske detergente in dodatke za čiščenje doma. Tovarna je bila ustanovljena leta 1996 v kraju Komárom, temelječo na znanju in izkušnjah po vsem svetu delujočega podjetja Well Done.

 

Ustanovitev podjetja je temeljila na ideji, da ob spoštovanju zahtev kupcev, na policah se lahko pojavijo le resnično dobri izdelki, zato podjetje Well Done Kft. proizvaja in prodaja izključno le izdelke, ki izpolnjujo te zahteve.

 

Veliko zvestih strank ve, da so naši izdelki zelo kakovostni, logotip podjetja Well Done pa je jamstvo za odlične izdelke zanesljivega podjetja z izkušnjami tako na Madžarskem, kot po vsem svetu.

 

Podjetje ceno izdelkov določa tako, da so vsakomur dostopni, tako naši kupci vedo, da izdelki podjetja Well Done se lahko kupijo po razmnih in konkurenčnih cenah ter so glede ceno so izredno učinkoviti. Torej izdelek za zavestnega potrošnika, ki meni, da ni pomembna le cena, ampak tudi to, da kako kakovosten izdelek dobi za ceno na enoto.

 

Naši izdelki na trgu čistil se pojavljajo v dveh glavnih segmentih. Naši maloprodajni izdelki so na voljo v mnogih znanih distribucijskih verigah na Madžarskem; gastro oziroma izdelke v včji embalaži pa restavracije in druge ustanove kupujejo od naših distributerjev. Dober glas o naših izdelkih in njihova kakovost privablja tudi trgovce sosednjih držav, kot so: Slovaška, Romunija, Hrvaška, Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Anglija in druge države.

 

Naše podjetje meni, da je zares dobro čistilo le tisto, ki čistilni učinek razvije brez ročnega drgnjenja. Zato so izdelki podjetja Well Done koncentrirani, zelo učinkoviti izdelki, tako da večino čiščenja opravijo namesto človeških rok.

 

 

Vabimo vas, da uporabljate izdelke našega podjetja. Prepričani smo, da po prvi uporabi izdelka podjetja Well Done, boste tudi vi postali naša zvesta in zadovoljna stranka.

 

NOVICE

2012.12.06.

Osvežilec zraka

Kakovosten, odišavljen osvežilec zraka s potisnim plinom, ki učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave v prostorih, kjer je bil razpršen.

Weiter

2013.05.02.

Osvežilec zraka in tkanin

Primerno za odstranjevanje vonja po tobaku, domačih živalih, dimu, odpadkih in drugih organskih materialih, in se lahko uporablja za osvežitev preprog in zastorov.

 

Weiter

2013.05.20.

Detergent za pomivanje posode!!!

Učinkovito razmaščuje, je zelo peneč in pH nevtralen. Odstrani maščobo, vodni kamen in posodi da visok sijaj tudi brez brisanja!

Weiter


Prejšnje novice